Smartlog v3 » Talfeen står til regnskab » Cirklen er sluttet
Opret egen blog | Næste blog »

Talfeen står til regnskab

Et retvisende billede?

Cirklen er sluttet

9. Oct 2011 10:43, Talfeen

I fredags, da jeg havde lige fået fri fra det skønne, nye job som regnskabschef, jeg har fået på et reklamebureau på Østerbro. Hele dagen havde jeg gået og glædet mig, og var nu trukket i stilletterne og har taget cardiganen af, så den smukke kjole tog sig bedst muligt ud. Jeg dansede ned af Studiestræde. Solen skinnede. Smukke mennesker så stort på Færdselsloven. Havde jeg bedre tid og flere penge, ville jeg gå i antikvariaterne og kigge i reolerne efter, hvem ved, måske en bog, der besvarer livets stor spørsmål: Hvad laver jeg i det hele taget her, og hvad er mit formål? Det kan også være at jeg ville købe flere sko.

Lige nu var mit formål klart: Studiestræde 14, om i gården og ned af trappen på TS Bar, hvor vidunderlige Trine og Michael holdt releasefest for Cougarcentral, et datingsite, hvor modne kvinder møder sprøde, unge mænd. Jeg er jo lykkeligt gift, så jeg er ikke selv i markedet for en ung mand, men jeg ville gerne ønske Trine tillykke med det vellykkede projekt. Og så have det rigtig sjovt.

Da jeg kom af med frakken nede i baren, stod Trine og tog imod. Jeg har ikke talt med hende alt for længe, men det var som om den tid, der er gået, helt var visket ud. Trine mødte jeg første gang, da jeg var til release på en kalender, jeg var kalender-pige på. Det var den aften, jeg næsten gik med den forkerte mand hjem, og hvor det gik op for mig, at ville kræve hårdt arbejde at redde mit ægteskab. Dengang var jeg ikke engang sikker på, at det var det jeg ville. Men historien viser, at det ville jeg. Og det kunne jeg. Trine bagte på samme mand, men endte med at tilbringe en hel nat i en trappeopgang i indre by, med en halvtom kasse hvidvin som eneste selskab.

Det var nu ikke det vi talte om, Trine og jeg. Og da vi havde snakket af, gik det op for mig, at Trine var den eneste til festen, jeg kendte i forvejen. Jeg havde ikke lyst til at gå hjem endnu, så jeg fattede et glas hvidvin og kastede mig ud i den mest effektive kedsomhedsdræber, der findes: Smalltalk med vildt fremmede. Det praktiserede jeg helt til den optræden, der var en del af festen, begyndte. Jeg nåede oven i købet at møde et helt igennem godt menneske, der tænker på andre, før hun tænker på sig selv.

Der var stangdans. Der var Burlesque-show. Der var oplæg fra en sexolog om, hvad det er modne kvinder får ud af at være sammen med en yngre mand. Jeg hørte efter og fandt, at alt det man kan få hos en ung mand, det har jeg allerede derhjemme. Jeg er SÅ godt gift. Jeg var en lille smule fjollet af hvidvinen, og en lille smule varm af al den snak om sex. Og så startede live-musikken. Eller.. det var playback, men sjovt var det. Jeg dansede. Også op og ned af en smækker 25-årig, men det var bare skæg og ballade. Jeg dansede en lille numsedans sammen med en pige, jeg havde mødt. Det var intet mindre end fabelagtigt. Jeg har ikke haft det så sjovt længe.

Jeg ville så gerne blive og feste hele natten, men jeg havde lovet at komme hjem. Der var engang hvor jeg ville have 'glemt' det og havde fundet en at flirte med i stedet. Men ikke i fredags. Jeg var varm og fjollet og havde bare lyst til at kysse en eller anden. Lyst til at kysse en bestemt. Så jeg gik, da livemusikken stoppede. Ringede i forvejen og bad min dejlige mand om at putte børnene, så vi kunne få fred til at udføre de planer, jeg havde. Købte en flaske hvidvin til deling.

Endelig hjemme blev jeg taget imod med åbne arme af en forventningsfuld Præmietyr, og vi elskede hinanden så englene sang. Bagefter lå jeg i hans arme og faldt i søvn. Vi har fundet en måde at smide alle stumperne i det konventionelle parforhold op i luften på, og lægge dem til rette efter lige netop vores ønsker. Vi har bygget et liv, vi gerne vil leve. Et liv, hvor min mand kan bruge tid sammen med vores børn, og hvor jeg kan have en karriere, jeg kan være stolt af. Et liv, hvor det er ok, at jeg er skaffedyret, og min mand klarer baglandet. Det er sådan vi helst vil have det. Og gennem alt strømmer kærligheden.

Det er som om en cirkel er sluttet

Men intet er slut. Der er ingen garanti for at jeg lever lykkeligt til mine dages ende, og jeg ville også kede mig på den måde. Jeg skal udfordres. Jeg skal prøve nye ting. Nogen gange vil det være over the top vidunderligt, og nogen gange vil det være skrækkeligt rædselsfuldt nederen. Jeg håber på mest af det første, men er også realistisk. Det er den grå grød i midten, jeg håber at kunne begrænse mængden af.

Og det tankevækkende er, at cirklen sluttes når jeg møder Trine.

Kommentarer

 1. MrsBaloui
  10. Oct 2011 10:24
  1

  Tak for en dejlig reminder om at kæmpe for det, man har kært - at huske på, at græsset netop IKKE er grønnere på den anden side :-)

  Og jeg sidder vel med en følelse af at ... være i samme situation som dig - bare uden alt det spændende udenoms, men med en mand, der tager sig så godt af familien, mens jeg ...arbejder...

 2. Talfeen
  10. Oct 2011 12:48
  2

  Netop - kæmp for alt hvad du har kært, og husk på saftigheden af eget græs. Det er noget, jeg tror på.
  Håber, du har det lige så godt som jeg. God arbejdslyst.

Talfeen
Talfeen
Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er TALFEEN! Her gives luftbårne rundture i mit hoved. Al færdsel er på eget ansvar, og arme og løse genstande skal holdes inde i vognen. Her hersker begejstring og indignation, problemer og løsninger. Og ingen billeder af hjemmebag.
Hvis du vil mig noget, kan du skrive til mig på talfeen@gmail.com

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv