Smartlog v3 » Talfeen står til regnskab » Træt af chicklit
Opret egen blog | Næste blog »

Talfeen står til regnskab

Et retvisende billede?

Træt af chicklit

30. Apr 2010 12:50, Talfeen

I morges vågnede jeg helt vildt tidligt og kunne ikke falde i søvn igen. Jeg gad ikke rigtig stå op, så jeg greb fat i Sophie Kinsella's 'Mine Hemmeligheder'. Engang slugte jeg alt hvad der lugtede lidt af checklit, og denne bog var en overlevende fra den periode. Hovedpersonen er så anstrengende at høre på, at jeg læste to sider og var nødt til at lukke bogen igen. Hun er ikke til at holde ud. Og engang ville jeg have et liv lige som hendes. Lidt har jeg da flyttet mig det sidste par år.

Jeg takker min skaber, fordi der lå en dejlig og sød mand ved siden af mig, der har en engels tålmodighed. Han finder sig i mig og alle mine projekter, og han elsker mig præcis som jeg er. Med deller og det hele. Mit liv er ikke en lang jagt efter en fantasimand, som virkelige mænd ikke kan leve op til. Jeg elsker ham jeg har for alt hvad han er, og jeg tilgiver ham alle hans særheder, fordi han er så dejlig.

Tak, fordi jeg ikke behøver at definere mig selv efter hvem jeg har giftet mig med, men selv kan sætte mine egne spilleregler op. Tak, fordi der er nogen der elsker mig, uden jeg behøver at eje en Gucci-taske. Tak, fordi jeg ikke skal passe ned i en eller anden dum kasse.

I mit liv er der plads til Børsen Weekend og langsomme morgener med kaffe og hveder. Og det er jeg taknemmelig for.

Talfeen
Talfeen
Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er TALFEEN! Her gives luftbårne rundture i mit hoved. Al færdsel er på eget ansvar, og arme og løse genstande skal holdes inde i vognen. Her hersker begejstring og indignation, problemer og løsninger. Og ingen billeder af hjemmebag.
Hvis du vil mig noget, kan du skrive til mig på talfeen@gmail.com

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv